Åbning af LinkedIn-indstillinger

LinkedIn fortæller ofte folk, når du ser deres profiler, og viser dem dit navn. Denne person kan endda få en e-mail eller advarsel om, at du har set deres profil. Sådan surfer du privat uden at LinkedIn deler disse oplysninger.

Det kan virke dumt at foretrække anonymitet på et socialt netværk, men andre sociale netværk fungerer ikke på denne måde. Facebook og Twitter sender ikke nogen en notifikation, når du ser deres profil.

For at finde denne mulighed skal du gå til LinkedIn websted, klik på dit profilikon på den øverste bjælke, og vælg Settings & Privacy.

Klik How others see your profile and network information under Privatliv. Klik Profile viewing options.

LinkedIn-profil, der ser muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger

Vælg, hvordan du vil se ud. Du kan vælge Anonymous LinkedIn Member for ren privat browsing eller vælg dine private profilkarakteristika, som kan fremstå som bare Someone on LinkedIn eller noget mere specifikt.

Folk vil stadig se, at nogen har set deres profil, efter du har set deres profil – men de vil kun se, at en anonym person har set den.

Mulighed for at forhindre LinkedIn i at dele dit navn med nogen, når du ser deres profil

Som LinkedIn advarer dig på denne indstillingsside, er der kun én ulempe: Når du bliver anonym over for andre mennesker, bliver de anonyme for dig. LinkedIn vil skjule navnene på personer, der ser din profil, for dig, efter du har aktiveret denne anonymitetsindstilling.